Ofte stillede spørgsmål

 

Vi har her samlet de ofte stillede spørgsmål

,Hvad dækker min leje for en kontorplads?

Når du lejer en kontorplads i Thy & Co. kontorfællesskabet får du en masse fordele med i din husleje. Der er blandt andet fri internet for vores lejere, gratis parkering, rengøring samt fri adgang til forskellige mødelokaler. Derudover får du udleveret dit eget personlige nøglekort, som gør det muligt for dig at komme ind på kontoret 24/7, du får mulighed for at have postadresse i Thy & Co. og adgang til printer.

Som lejer i Thy & Co. får du ligeledes mulighed for at deltage i vores husmøder samt deltage gratis i Thy Erhvervsforums arrangementer. Vi gør meget ud af det kollegiale fællesskab i Thy & Co., og vi har derfor flere årlige arrangementer efter arbejdstid. Vi tror på, at et kollegialt fællesskab er basen for god sparring og rådgivning på tværs af virksomheder og brancher.

Min arbejdsplads ligger langt væk, så jeg har hjemmekontor et par dage om ugen. Er der mulighed for at lave en aftale om en kontorplads?

Det er der helt sikkert! Hvis du ikke ønsker at leje et skrivebord på månedsbasis, har vi også vores dagsleje, hvor du kan leje et skrivebord og kun betale for de dage, du benytter det. Det har vi flere lejere, der benytter sig af, og det fungerer rigtig godt. Se mere om vores dagsleje her

Jeg er studerende og trænger til at sidde et andet sted med min opgave end derhjemme. Må jeg låne et skrivebord i Thy & Co.?

Ja, hellere end gerne! Andelskassen har sponsoreret to spirepladser i Thy & Co., som er til fri afbenyttelse for studerende. Spirepladserne er gratis og kun for studerende. Du kan enten vælge at droppe ind og se, om pladsen er ledig eller ringe til os på tlf. 97963090 for at booke et skrivebord.

Kan jeg komme forbi en dag og se lokalerne?

Du er velkommen til blot at droppe ind mellem kl. 8-16 en dag for at se lokalerne og tage en snak for at finde ud af, om Thy & Co. kontorfællesskab er noget for dig. Eller du kan ringe til os på tlf. 97963090 for at booke en tid, hvor du kan komme et smut forbi.

Hvordan er jeg bundet af en lejet kontorplads?

Som fast lejer er du som udgangspunkt bundet i tre måneder af din lejekontrakt.

Hvordan er fællesskabet med andre lejere?

Vi har et rigtig godt fællesskab blandt lejerne. Vi tror på, at gode relationer skaber synergier og netværk og dermed sparring på tværs af brancher. Fællesskabet og følelsen af at have kollegaer er vigtigt for os i kontorfællesskabet, og derfor afholder vi både fredagsbarer og fyraftensarrangementer som vores lejere kan tilmelde sig. 

Er der sparring imellem lejere i kontorfællesskabet?

Ja! Via vores mange sociale aktiviteter har vi fået skabt et kollegialt sammenhold som gør, at vi søger sparring hos hinanden i det omfang, det er muligt og giver mening.

Kan jeg frit booke mødelokaler, når jeg er lejer i kontorfællesskabet?

Ja! Som lejer i Thy & Co. kontorfællesskab har du mulighed for at booke det/de mødelokaler, du har brug for.

Kan jeg bestille forplejning til mine møder?

Ja! Der er mulighed for at bestille mødeforplejning via Cheval Blanc som står for kantinen i huset. 

Skal jeg selv medbringe printer, når jeg er lejer i kontorfællesskabet?

Nej! Som lejer i Thy & Co. kontorfællesskab får du adgang til vores fælles printer, hvor du får 100 gratis prints om måneden.

Kan min virksomhed have postadresse i kontorfællesskabet?

Ja! Der er mulighed for, at din virksomhed kan have en postadresse i Thy & Co. kontorfællesskab (dog ikke muligt ved dagsleje eller klippekort)

Er der reception i kontorfællesskabet?

Nej, det har vi desværre ikke. Men Thy Erhvervsforum sidder lige ved indgangen til kontorfællesskabet og er klar til at modtage besøgende og vise dem det rigtige sted hen. 

Thy & Co. - Tilstedvej 73 - 7700 Thisted - Parkering P4 - Indgang 13 - 9796 3090 - info@thyef.dk

Privatlivspolitik