Lejere i Thy & Co. Kontorfællesskab

Her kan du se, hvem vores lejere i Thy & Co. er, og hvem du kan få som daglige “kollegaer”. Kunne du være interesseret i at blive endnu en af vores lejere i Thy & Co.  så kontakt os for at høre mere.

Andelskassen Koldby/Thisted

Andelskassen Koldby/Thisted vil være Thys foretrukne pengeinstitut for både ejerledede virksomheder og “familien Danmark”. Derfor vil vi give alle vores kunder nærværende og værdiskabende rådgivning – i kraft af kompetente medarbejdere, kundefokus og effektiv sagsbehandling.

Tlf: 87 99 30 00

Email: webteam@andelskassen.dk   

www.andelskassen.dk  

Thy Erhvervsforum

Thy Erhvervsforum vil skabe merværdi for virksomheder og iværksætterer og derved udvikle erhvervslivet i området. Vi er det naturlige førstevalg, når lokale virksomheder skal finde en aktiv medspiller og sparringspartner. Vi styrker Thisted Kommune og gør egnen til et godt sted at bo og et spændende sted at arbejde.

Tlf: 97 96 30 90

Email: info@thyef.dk 

www.thyerhvervsforum.dk 

Thisted Kommune Erhvervsservice

Erhvervsafdelingen i Thisted Kommune arbejder bl.a. med:

– Èn indgang for virksomheder, der vil etablere sig, købe jord eller udvide

– Projekter om bosætning, arbejdskraft og erhvervsrettede uddannelser

– Vækst og udvikling i produtionserhverv, turisme, erhverv på Hanstholm Havn, grøn vækst mm.

Tlf: 99 17 17 17

Email: thistedkommune@thisted.dk 

www.thisted.dk

Dorthe Toftdal Hansen

Hjælper uafhængige producenter/underleverandører i køkken- og badindustrien med optimering og opdatering af kataloger til tegne-/konfigurationsprogrammet Winner.

Tlf: 20 64 65 45

Mail: dth@dthconsulting.dk 

Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland har fokus på det nordjyske erhvervsliv og behov. Vores konsulenter med specialiseret viden står klar til at hjælpe dig og din virksomhed – vi er sat i verden for at skabe bæredygtig udvikling og vækst i hele Nordjylland.

Tlf: 70 21 08 08

Mail: info@ehnj.dk 

www.ehnj.dk 

VI ELSKER THY

VI ELSKER THY er, med støtte fra Thisted Kommune, et samarbejde mellem detailhandlen i Hanstholm, Hurup og Thisted. Vi mener ikke, at fremtiden for detailhandlen i Thy afgøres af en større koncert eller en ekstra open by-night. Derfor ser vi at bedste investering for fremtiden i detailhandlen, er at skabe opmærksomhed og arrangementer, der kan styrke bevidstheden om og kærligheden til Thy – både for Thyboer og gæster

Mail: vielskerthy@gmail.com 

www.thistedby.dk 

 

 

Task force Hanstholm

I forbindelse med udvidelsen af Hanstholm Havn er visionen at skabe den førende konsumfiskerihavn i EU. Der skal sideløbende udvikles på mange relaterede delprojekter, for at opnå den ønskede udvikling for Hanstholm. Task Force Hanstholm er initieret af Hanstholm Havn, Thy Erhvervsforum og Thisted Kommune, der igangsætter og implementerer de nødvendige initiativer med fokus på udvikling af hele Hanstholm, både som by og havn.

Mail: berith@thyef.dk 

Thisted Handels- og Industriforening

Thisted Handels- og Industriforening er en forening af byens butikker og erhvervsliv, der har til hovedmål, at skabe liv i Thisted by med bl.a. fastlavn, Open by Night, Smag på Thy, juleoptog og julebelysning. Hansels- og Industriforeningen Thisted By står for en lang række arrangementer og markedsføring, der i løbet af året bidrager til et aktivt byliv i Thisted.

Tlf: 23 47 70 50

Mail: info@thistedby.dk 

www.thistedby.dk 

Lone Lærke

Ved hjælp af mig kan du få dit budskab ud på en forståelig og virkningsfuld måde. Jeg vil være din personlige kommunikationsrådgiver og skribent.

Jeg er i stand til at formidle et svært emne, skabe den fine personlige fortælling eller få en nyhed ud i verden.

Jeg har mange års erfaring som dagbladsjournalist og har en bred kontaktflade i Thy og resten af Nordjylland. Nu arbejder jeg selvstændigt med kommunikation.

Tag kontakt til mig, hvis du har en historie, der er for god til at blive i skrivebordsskuffen.

Tlf: 40 38 22 08

Mail: lone.laerkely@gmail.com 

Witrics ApS

Witrics ApS er et ny startet konsulenthus med erfarne konsulenter indenfor digital transformation og Robotic Process Automation. Vi tilbyder teknisk og forretningsmæssig RPA konsulentassistance, programmering af RPA robotter samt træning og uddannelse i forbindelse med RPA initiativer med fokus på at skabe værdi for virksomheden.

 

Mail:info@witrics.

Web: https://witrics.dk

 

 

 

Asgaard recruitment

En succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde, samt dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har speciale i mennesker og ser rekruttering som vores håndværk. Med andre ord: gør det du er bedst til – det gør vi.


Tlf: 22 47 91 46

Mail: jnm@asgaardrecruitment.dk 

www.asgaardrecruitment.dk 

Apolloweb

ApolloWeb har mere end 10 års erfaring med webdesign og SEO ( søgemaskineoptimering ).  ApolloWeb’s spidskompetencer er WordPress webdesign og SEO, hvor de designer og bygger alle deres kunders hjemmesider fra bunden, og kompetent hjælper alle typer kunder med at blive synlig i Google. ApolloWeb har kunder fordelt over hele Danmark, hvor de dækker både Jylland, fyn, sjælland, osv. og sidder naturligvis klar til at hjælpe dig

Mail: Info@apolloweb.dk

www.apolloweb.dk

Toft & Hove kommunikation Aps

Toft & Hove Kommunikation består af Dorte Toft og Louise Hove. De fungerer som en hjælpende hånd til virksomheder, der har brug for hjælp til diverse tekst- og kommunikationsopgaver. Toft & Hove har et skarpt blik for, hvordan digital kommunikation skal strikkes sammen, så det sælger. De kan blandt andet hjælpe med tekst og SEO til hjemmesider, sociale medier, salgstekster, nyhedsmails, markedsføring og kommunikationsplanlægning og -strategi. Dorte og Louise driver desuden netværkene Klub Thy i Aarhus og Aalborg.

Toft & Hove kommunikation kan findes i Thyhuset eller kontaktes på:

Dorte@toft-hove.dk

Tlf: 4116 1758

Louise@toft-hove.dk 

Tlf: 4019 9526

 

Food Cluster Thy

Food Cluster Thy er et unikt, lokalt fødevaresamarbejde, der skaber udvikling og vækst, både hos de deltagende virksomheder og i vores lokalområde. Gennem dialog og samarbejde mellem relevante fødevareaktører i Thy skabes grundlaget for værdiskabende produkt- og forretningsudvikling, som over til sikre områdets virksomheder øget omsætning, indtjening og beskæftigelse.

Tlf: 53 67 58 80

Mail: kersti@foodclusterthy.dk 

www.foodclusterthy.dk 

TV MIDTVEST

TV MIDTVEST redaktion i Thy & Co dækker både Thy og Mors med både de nære og menneskelige historier og portrætter, samt de vigtigste nyheder og begivenheder i landsdelen. Redaktionen er bemandet af journalist Sine Bach Jakobsen.

Har du en god idé eller et tip, så kan du træffe hende på:

Mail:  sija@tvmidtvest.dk 

https://www.tvmidtvest.dk/