Kig ind

Thy & Co. kontorfællesskab er det lokale center for udvikling og iværksætteri. Vi ligger i Thy Huset og drives af Thy Erhvervsforum. Thy Huset er ejet af Dragsbæk A/S, og bruges til deres egen administration samt lokaleudlejning.
Thy Erhvervsforum har lejet en del af bygningen og skabt Thy & Co.

Brænder du også for:

  • Udvikling
  • Iværksætteri
  • Sparring og Synergi

Så er Thy & Co. måske lige noget for dig og din virksomhed!
Vi er det lokale center for iværksætteri og udvikling, og vi adskiller os fra andre kontorfællesskaber ved, at vi har en åben kultur med sparring, både formelt og uformelt.  Stedet er oplagt for dig, der gerne vil starte noget nyt eller udvikle din virksomhed. Der er desuden gode muligheder for dig, der pendler og mangler en kontorplads i Thy, i professionelle omgivelser. Vi tror på netværk, synergi og sparring, og vi tror på, at det er når forskellige mennesker mødes, at der sker innovation og udvikling. 

Lej et skrivebord og bliv en del af et fantastisk fællesskab og et inspirerende miljø.

Vores værdier i Thy & Co.:

  • Vildskab
  • Tempo
  • Praksisnært

Når de smelter sammen tror vi på, at både du og din virksomhed vokser og trives. Vi tror, på at det skaber synergi at sidde i et kontorfællesskab, og derfor mødes vi den første fredag i måneden, hvor vi deler viden, får inspiration og taler om, hvordan huset fungerer. Vi arrangerer desuden flere årlige arrangementer for lejerne i kontorfællesskabet, for at skabe et kollegialt fællesskab – også uden for arbejdspladsen. Vi tror på, at fællesskab og åbenhed er med til at skabe flere resultater. I dagligdagen er det naturligt, at vi sparrer med hinanden, og deler viden – henover kaffen, frokosten, i pausen eller når der opstår en spontan snak på gangen.

Thy & Co. - Tilstedvej 73 - 7700 Thisted - Parkering P4 - Indgang 13 - 9796 3090 - info@thyef.dk

Privatlivspolitik