Dagsleje hos Thy & Co. giver dig:

Med en dagsleje i Thy & Co. Kontorfællesskab har du adgang til et skrivebord fra kl. 8-16, adgang til booking af mødelokaler og gratis Wifi og print. Desuden mulighed for at tilkøbe mad og kaffe i kantinen. 

Dagsleje er perfekt til dig, som ikke har brug for en fast kontorplads, men blot vil have muligheden for at benytte et af vores skriveborde fra tid til anden. Som dagslejer vil du, ligesom vores faste lejere, mærke at Thy & Co. er et professionelt kontorfællesskab, hvor sparring, rådgivning og fællesskab er i centrum. Du vil, også som dagslejer, hurtigt bliv en del af dette inspirerende miljø og fællesskab. 

Du vil uden tvivl blive inspireret, og kan inspirere andre, da det er et åbent miljø med sparring over kaffen og maden i kantinen.

Er du interesseret og vil gerne høre mere, eller se lokalerne, er du altid velkommen til at kigge ind, eller kontakt os, så står vi altid klar til en rundvisning.

 

“Som lejer i Thy & Co. har vi fået en fleksible løsning med at have et lokalt “hjemsted”, hvor vi både kan være en del af det lokale, samtidig med at vi har en nem adgang til vores kunder i området.

At være en del af Thy & Co. er meget mere end det forretningsmæssige, det er også at få relationer på tværs af brancher og med mulighed for sparring.

Alt i alt giver Thy & Co. mulighed for at drive virksomhed og samtidig blive en del af et hus, hvor det er rart at komme” Citat Jens Maagaard, Asgaard Recruitment 

10 turs klippekort for 1000kr. + moms

Fleksibel arbejdstider

Eget personlig kort til kontorfællesskabet 24/7.

w

Mødelokaler

Fri adgang til forskellige mødelokaler med mulighed for mødeforplejning.

Print & Kopi

Mulighed for at benytte eget USB stik til udprint 

Internet

Fri internet med enten kablet eller Wi-fi.

Kantine

Der er fælles kantine 

Kaffe

Køb af kaffekapsler.

Ekstra

Der er rengøring og varme og fri parkering med i lejen. 

Thy & Co. - Tilstedvej 73 - 7700 Thisted - Parkering P4 - Indgang 13 - 9272 4030 - maja@thyef.dk

Privatlivspolitik