Gratis studiepladser til studerende

Er du studerende, læser du fjernstudie eller skal du i gang med at skrive en større opgave, og mangler et sted at sidde? Så bliv en del af Thy & Co. kontorfællesskab hvor fællesskab, sparring og rådgivning er i centrum. Som studerende kan man ofte have brug for at komme væk hjemmefra, når det handler om at læse eller skrive opgaver. I Thy & Co. Kontorfællesskab har du, som studerende, mulighed for at sidde GRATIS i vores kontorfællesskab, og blive inspireret af de mange virksomheder, du kommer til at dele kontor med. Thy & Co. er derfor oplagt for dig, der ønsker at sidde i professionelle og inspirerende omgivelser.

Andelskassen vil hjælpe studerende på deres videre succes. Derfor har Andelskassen sponsoreret studiepladser – som kan benyttes af alle, og er åben fra 8-16, alle hverdage. Du er velkommen til bare at droppe ind og ellers ringe til os, hvis du vil være sikker på, at der er en ledig plads.

I Thy & Co. Kontorfællesskabet får du dit eget skrivebord, med internet adgang, hvor du har mulighed for at sidde og fordybe dig i dine studier. Derudover har du mulighed for at købe kaffe og i kantinen kan du købe frokost.  

“Jeg synes, fællesskabet er mega fedt og atmosfæren er hjælpsom og motiverende for mig, som studerende. Jeg har lært rigtig meget”. Jessica Brooker, praktikant ved Vildmarksdagen.

 

Thy & Co. - Tilstedvej 73 - 7700 Thisted - Parkering P4 - Indgang 13 - 9272 4030 - maja@thyef.dk

Privatlivspolitik